24 Temmuz 2009 Cuma

Konteyner fiyatları.

Konteyner Fiyatları.

Konteyner Satış ve Kiralama Fiyatlandırması Rehberi.

Konteyner fiyatları piyasalara göre değişebilir ve özelliklere bağlıdır:

* Yeni veya ikinci el
* Stok durumu
* Döviz kurları
* Teslim edileceği bölge
* Özel teslimat durumları

Siz satın alma veya yeni ve kullanılmış nakliye kiralama / depolama konteynırları Türkiye içinde, bireysel ya da herhangi bir oranda. Stok konteyner 8ft, 10ft, 20ft ve 40ft uzun, (detaylı) Konteyner Boyutları görmek; de ısmarlama uzunluklarda değişiklik vardır.

Nakliye konteynırları olan yük taşıyan deniz yapılmış olan katlı çelik çapraz Taşıyıcılar katlı üzerinden hariç tüm kaynaklı çelik konstrüksiyon biridir. Konteynırlar genellikle sonunda veya tam boy bir üst ve altındaki vermektedir vites kilitleme ile dış kenarlarına doğru bağlı iki hava imzalandı çelik kapı var. Ek güvenlik önlemleri, () asma kilit Koruma güvenlik aksesuarları görmek verilmez. Bizim konteyner ücretsiz duran, kendini, hava geçirmez ve çok güvenli, her köşesinde kaldırma puanla birimleri içeriyordu. Bizim konteyner fiyatları da çok rekabet vardır.

Bizim 'içeren gibi Güvenlik fittingleri-A-Kilit' asma kilit gizlemek ve yüksek güvenlik asma kilit ve herhangi bir değişiklik veya dahil dönüşüm yeni bir renk veya yoğuşma inhibisyon da, () Konteyner Aksesuarlar görmek mevcuttur repainting.

Konteynırları yurt donatılmış olmalıdır bir 'Mevcut CSC Güvenlik Onay' levhası sevkiyat için kullanılacak etkinleştirmek için. Eğer kullanılan konteyner gerekli CSC onay yapılması onaylanmıştır. Yeni konteynerler kadar 5 yıl özgün üretim tarihi ve maliyet bizim konteyner fiyatları dahil olduğu CSC onay içindedir.

Deneyimli satış ekibi hakkında yukarıdaki tavsiyelerde bulunabilir ve ne ihtiyacınız için en uygun olduğuna karar yardımcı olur.

Bize e-posta ile daha fazla bilgi veya ücretsiz 0800 195 4538.

Konteyner Satış ve Kiralama Fiyatlandırması Rehberi

Dalgalanmalar nedeniyle konteyner pazar ve diğer değişkenleri teslimat gibi
S Jones Containers'ı Alıntıyla özel, her bir arama için konteyner satış departmanı doğrudan sabit kapsayıcısını fiyatlar. Ancak genel bir kılavuz olarak, aşağıdaki yararlı kanıtlanabilir:

* Ve fiyatlar standart yeni veya 800 YTL ve 2500 YTL artı KDV eski depo arasında toplu siparişler için cazip indirimleri ile değişebilir 8ft için 40ft konteynerler kullanılır.
* Kullanılmış 40ft kapsayıcısını teslim Eylül'08 A tipik fiyat ve Birmingham alanında konumlandırılmış £ 1.290 artı KDV oldu.

Biz İngiltere içinde aşağıdaki fiyatlarla konteyner kiraya:

1,50 YTL artı KDV günde * 10ft ve 20ft konteyner at
* £ 2.50 artı KDV günde at 40ft konteynırları

Bu konteyner kiralama fiyatları en az 30 gün kullanılan birimleri için süre tutmak için. Fiyatları teslimat / konumlama / toplama ücretleri veya aksesuarlar dahil değildir.

Yeni konteynerler için 24 aylık bir asgari ücretle dönemde yukarıda tutmak fiyatlarla düzenlemeler kiralama sunuyoruz.

Kiralık konteyner bize bir müzakere kapsayıcısını fiyatla her zaman işe zaman üzerinde satın alınabilir.

Lütfen ücretsiz telefon veya şartları ve teslim noktasının ayrıntıları ile e-posta ile bize ulaşın ve hiçbir yükümlülük ve aksesuarlar için konteyner işlemi ne geliştirmek Mayıs tavsiye ile sabit teslim konteyner fiyat onaylamak için mutluluk duyacaktır.

Bize bir sabit teslim konteyner fiyat için

geri Konteyner fiyatlar başına git

Diğer Konteyner Tipleri:

Biz konteyner türleri genellikle eski mevcut stok sevkiyat gerekmektedir:

* 20ft / 40ft Yüksek Cube (9ft 6ins dış yükseklik)
* 20ft / 40ft çift End (standart kargo kapılarını her iki ucunda)
* 20ft / 40ft Açık En (no çelik çatı - sökülebilir PVC çatı ile) kapalı
* 20ft Yan Access ile (kargo kapılarını açarak ve bir tam yan boyunca katlanır)

Biz Yeni veya kendi atölyelerinde kullanır gibi alternatif bir sonsuz numarası konteyner kullanılır: ses geçirmez jeneratör konteynırları, uzman iç kaldırılması veya raf, yangın geçirmez kabin, fabrika, konut, güvenli site ofisleri, petrol sanayi dönüşümleri ile yalıtılmış mağazalar güvenli değiştirebilirsiniz vb () kapsayıcısını dönüşüm bakın.

Lütfen bize bir sabit olarak konteyner fiyat teklif vermeyi sağlamak için özel gereksinimleri tartışmak için bize ulaşın.

1 yorum: