10 Eylül 2009 Perşembe

Konteyner Fiyatları , avantajları ve özellikleri.

Konteyner Fiyatları (Ev) Ekonomiktir.

Prefabrik konteyner ev fiyatları oldukça hesaplı ve uygundur 49 000£ mükemmel bir müstakil dublex konteyner eve sahip olabilirsiniz.

Prefabrik evler 3 iş günü içerisinde temel hariç tamamlanabilir. Temel dahil 5 iş günü içerisinde teslim edilir.

Bizim pasif izolasyon sistemi tasarım evi çünkü ile enerji tasarrufu, enerji önemli ölçüde azalacaktır. Imal ev AMB ve tüm aralığı "Pasif Ev" dir

Dış duvar kompozisyonu bir buhar bariyeri ve lif levha kereste, dış cephe kaplaması ve bitim arasında bir vantilatör ile mineral yün, yüksek performans, ve 270 mm için binanın uzun ömürlü olmasını sağlamak ve kalitesini yükseltmek kalınlığı duvarda yalıtım var. Isı ahşap prefabrik pasif katsayısı iki buçuk kat daha yüksektir geçerli standart RT 2010.

Üç camlı pencere imalat fabrikasının duvarları ve böylece montaj çerçeveleri zaman ve mükemmel hassas bir tasarruf sağlanması takılmıştır. Pencere çerçeveleri üzerinde olan alüminyum ve ahşap iç dışında. Argon gazı optimum sızdırmazlık için kullanılır. Ahşap evlerin kit termik pencere iki kez olan mevcut standart RT 2010.


Ekolojik ahşap


Bir ev ahşap kiti AMB Pasif ev almak yaşamak bir sıcak ve güvenli ortam.

Sürdürülebilir yönetimi "ve kurallar çerçevesinde bizim ormanlarında ahşap binalar".

Ahşap yenilenebilir bir kaynaktan tek yapı malzemesidir.

Sitenize ayrıca çevre, temiz ve kuru kalıcı.


Izolasyon bu gün eşsiz


Dış duvarların tasarımı termal katsayısı iki buçuk kat daha yüksek sağlayan mevcut standart RT 2010.

Argon gazı takviye ile pencere ve üçlü cam ev tasarımı, ısı katsayısı sağlar iki kez mevcut standart RT 2.010

Binamızı kitleri ahşap çerçeveler ve mineral yün 500 mm kadar almaya hazır olduğunu, Fransa yürürlükteki standart daha ısı katsayısı on kat daha yüksek sağlayan metrekareden başına 200 kg bir direnç var.


Rahatlık


Ürünlerimizin kalitesi Pasif Evi size sağlıklı bir ortamda olağanüstü rahatlık verir.

Termal köprü olmaması bir oda sıcaklığı istikrarlı ve sürdürülebilir sunmaktadır.

Bir tavan tarama ve hoş bir ses zevk için satış ekibimiz hoş iç için size bildirecektir seçebilirsiniz ve beklentilerine uyarlanmış.

Düşünülebilir ısıtma farklı türde bir dizi önerilecek. Pasif evin çeşitli ahşap prefabrik ısıtma için ikincil olur.

Dış cephe kaplaması için renkleri geniş bir seçim görsel Comfort. Geleneksel bir bakmak için, bir sıva bitirmek veya karışık bitirmek ahşap ve alçı tercih seçebilirler.

ayrıca taş veya tuğla dış cephe kaplaması, bir dizi ve seçebilirler ahşap karışık bitirme. Woods Prefabrik Pasif House aralığı için, ısıtma İkinci olur.

1 yorum:

  1. Değerli site yöneticisi sitenizi çok beğeniyorum makallelerinizin devamını sabırsızlıkla bekliyorum Briz perde firması olarak başarılarınızın devamını beklerim

    YanıtlaSil